Personvern

Erklæringen gjelder behandling av dine personopplysninger som kunde hos Monaqua AS. Kontali Analyse AS administrerer Produktivitetskonferansen i samarbeid med Monaqua AS og håndterer påmelding og personopplysninger i henhold til denne erklæringen.

Når du melder på deg på Produktivitetskonferansen eller vårt nyhetsbrev vil vi behandle personopplysninger om deg. Nedenfor finner du derfor informasjon om personopplysninger som samles inn, hvorfor vi gjør dette og dine rettigheter knyttet til behandlingen av personopplysningene.

Behandlingsansvarlig for dine personopplysninger er Monaqua AS v/ Kontali Analyse AS.

Kontaktinformasjonen til Kontali Analyse AS er: 

Adresse: Industriveien 18, 6517 Kristiansund
E-post: mail@kontali.no
Telefon: +47 71 68 33 00

For spørsmål du måtte ha om vår behandling av dine personopplysninger kan du kontakte oss..

Hvorfor samler vi inn personopplysninger og hva slags informasjon samler vi inn

Vår behandling av personopplysninger er begrenset til det som er nødvendig for å kunne yte de tjenester som vi i Monaqua AS har påtatt oss å levere. Under finner du en oversikt over disse formålene og hvilke personopplysninger vi behandler: 

  • Navn, e-postadresse og telefonnummer samles inn og lagres slik at vi skal kunne kommunisere med kunden gjennom nyhetsbrev eller annen annen elektronisk kommunikasjon, samt å sende invitasjon til arrangementer mv.
  • Vi bruker informasjonskapsler i henhold til vår erklæring om bruk av informasjonskapsler.

Utlevering av personopplysninger til andre

Vi gir ikke personopplysningene dine videre til andre med mindre det foreligger et lovlig grunnlag for slik utlevering. Eksempler på slikt grunnlag vil typisk være fordi du har samtykket til det, fordi utleveringen er nødvendig for å oppfylle en avtale med deg eller det foreligger lovgrunnlag som pålegger oss å gi ut informasjonen.


Vi deler personopplysningene dine med Kontali Analyse AS i tilknytning til fakturering, gjennomføring av konferansen og utsendelse av nyhetsbrev.

Monaqua AS bruker databehandlere til å samle inn, lagre eller på annen måte behandle personopplysninger på våre vegne. I slike tilfeller har vi inngått avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen. Slike databehandlere er eksempelvis vår IT leverandør.

All behandling av personopplysninger som vi foretar skjer innenfor EU/EØS-området.

Lagringstid

Vi lagrer dine personopplysninger hos oss så lenge det er nødvendig for å ivareta det formål personopplysningene ble samlet inn for.

Dine rettigheter når vi behandler personopplysninger om deg

Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg. Du har videre rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen og kreve rett til dataportabilitet. Du kan lese mer om innholdet i disse rettighetene på Datatilsynets nettside: www.datatilsynet.no

For å ta i bruk dine rettigheter må du ta kontakt med personvernansvarlig. Vi vil svare på din henvendelse til oss så fort som mulig, og senest innen 30 dager. 

Vi vil be deg om å bekrefte identiteten din eller å oppgi ytterligere informasjon før vi lar deg ta i bruk dine rettigheter overfor oss. Dette gjør vi for å være sikre på at vi kun gir tilgang til dine personopplysninger til deg - og ikke noen som gir seg ut for å være deg.

Du kan til enhver tid trekke tilbake ditt samtykke for behandling av personopplysninger hos oss. Den enkleste måten å gjøre dette på, er å gi skriftlig melding til personvernansvarlig.

Lagringstid

Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger ikke stemmer med det vi har beskrevet her eller at vi på andre måter bryter personvernlovgivningen, så kan du klage til Datatilsynet.

Du finner informasjon om hvordan kontakte Datatilsynet på Datatilsynets nettsider: www.datatilsynet.no.

Bildebruk

Bilder tatt under konferansen vil kunne bli publisert i markedsføring av Produktivitetskonferansen på nettsiden produktivitetskonferansen.no, Kontalis LinkedIn eller i andre naturlige sammenhenger med arrangementet. Ved bruk av bilder med identifiserbare individer i andre sammenhenger enn nevnt over vil det bli innhentet konkret samtykke i forkant.

Ønsker man ikke å bli identifisert på noen bilder, kan deltakeren ta kontakt med fotografen på stedet eller når som helst ta kontakt med arrangør for fjerning av bilder.

Informasjonskapsler

Våre brukeres tillit er av største viktighet for oss og derfor følger vi en strikt integritetspolicy. Den forklarer hvordan og hvorfor vi samler inn og anvender informasjonskapsler (cookies), og hvordan vi beskytter brukernes integritet.

Bruk av informasjonskapsler og andre måleverktøy

Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre det lettere å bruke våre websider og kan brukes for å personalisere visse deler av innholdet. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som sendes fra vår webserver og lagres av din nettleser. Informasjonen som lagres kan være opplysninger om hvordan våre brukere har surfet på og anvendt våre nettsider, og om hvilken nettleser de har brukt.

Vi anvender statistikk om brukere og trafikk/trafikkleverandører i aggregert form.

Statistikken inneholder aldri noen form for personlig informasjon, alt er anonymt. IP-adresser lagres ikke i vår database der vi lagrer atferd på nettstedet, derfor kan informasjon om deg som bruker aldri kobles sammen med din identitet. Din IP-adresse lagres av sikkerhetsmessige årsaker bare i de tilfeller du selv aktivt registrerer deg på nettstedet.

Formål:

  • Utvikle og forbedre nettstedet gjennom å forstå hvordan det anvendes.
  • Beregne og rapportere brukerantall og trafikk.
  • Gjøre det lettere for deg å navigere på nettstedet.
  • Gjøre det mulig for systemet å kjenne igjen faste brukere for å kunne tilpasse tjenestene.
  • Iblant anvender vi tredjepartsinformasjonskapsler fra andre firma for å gjøre markedsundersøkelser og trafikkmålinger, og for å forbedre funksjonaliteten på nettstedet.

Slik forhindrer du at informasjonskapsler lagres

Du kan slette informasjonskapsler fra din harddisk når som helst, men dette gjør at dine personlige innstillinger forsvinner.

Du kan også endre innstillingene i din nettleser slik at den ikke tillater at informasjonskapsler lagres på din harddisk. Dette gir imidlertid dårligere funksjonalitet på visse websider, kan forhindre tilgang til medlemssider og gjøre at deler av innhold og enkelte funksjoner ikke blir tilgjengelige.

Hvis du ikke ønsker å bli sporet av Google Analytics kan dette deaktiveres på adressen: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Mer informasjon om hvordan du kan unngå informasjonskapsler kan du lese på www.allaboutcookies.org..

Gå tilbake til hovedsiden