Program 

Produktivitetskonferansen 2023: Kostnadsvekst- hvem stikker av med hva?

31. oktober er det klart til Produktivitetskonferansen 2023 her i Kristiansund! I 24 år har vi arrangert Produktivitetskonferansen og vi gleder oss igjen til årets konferanse braker løs, hvor kompetanseheving og nettverksbygging er i fokus. 

 

Temaet i år er «Kostnadsvekst - hvem stikker av med hva?», som spiller på at norsk oppdrettsnæring er i en stor og viktig prosess med endring og nye utfordringer for hele verdikjenden. Aktørene i hele verdikjeden blir påvirket av  økte kostnader fra energi, råvarer, personell, finansiering og avgifter. Vi ønsker å se på hvordan disse kostnadsøkningen treffer og, hvis mulig, se på hvem som sitter igjen med marginen til slutt. 

Men som vanlig tenker vi mest på fisken – har vi nok fokus på fiskehelse og fiskevelferd? Veterinærinstituttet  vil presentere fiskehelsebarometret. Kontali vil ta tempen på produktiviteten i sjø og markedene. 

 

Registrering til konferansen vil starte 31. oktober klokken 10.30 i Kulturfabrikken i Kristiansund. Tradisjonen tro åpner konferansen med å ta tempen på produktiviteten, markedet og fiskehelsen, presentert som følgende gjennom Produktivitetsbarometeret, Fiskehelsebarometeret, og Markedsbarometeret. Vi har også mange andre spennende foredragsholdere klare til å presentere spennende innlegg for dere under årets konferanse! Etter endt program er det klart for felles middag hos Kulturfabrikken. . Last ned programmet for fullt program! 

 

Smakebit årets foredragsholdere og underholdning

 

  • Ragnar Nystøyl
  • Lars Daniel Garshol
Program 2023